Search

Vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla More Joy verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus tuotteiden vastaanottamisesta. Palautusoikeus koskee myös verkkokaupasta ostettuja alennettuja tuotteita.  

Palautusohje 

Pakkaa palautuslähetys ja merkitse lähetteeseen palautuvat tuotteet. Palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäispakkauksissaan. More Joy pidättää oikeuden olla hyväksymättä palautusta, mikäli tuote tai tuotepakkaus ei enää vastaa uutta, käyttämätöntä tuotetta.  

Laita palautuksesta tieto myynti@morejoy.fi ja toimitamme Sinulle palautusta varten pakettiin teipattavan/kirjoitettavan palautuskoodin.  

Palautus myymälään 

Jos ostit tuotteen jälleenmyyjän liikkeestä, tee palautus suoraan liikkeeseen. Muista ottaa mukaan kuitti, jonka sait oston yhteydessä. 

Hyvitys 

Hyvitämme palautetut tuotteet heti, kun olemme vastaanottaneet ja käsitelleet palautuksesi. Palautuksen käsittelyssä menee 1-2 arkipäivää palautuksen saapumisesta meille takaisin. Kiireaikoina palautuskäsittely saattaa olla hieman pidempi. Saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun palautus on käsitelty.  

Hyvitys maksetaan samalle maksutavalle, mitä olet käyttänyt tilausta maksaessasikin. Jos maksoit verkkopankkimaksulla, hyvitys näkyy tililläsi pankkikohtaisesti 1-3 arkipäivän kuluttua. Osa pankeista vaatii tilinumeron vahvistamisen ja saat tässä tapauksessa maksupalvelukumppaniltamme Paytrail Oyj:lta sähköpostitse ohjeet tilinumeron vahvistamiseen tietoturvallisesti.

Liity

Liity uutiskirjeen tilaajaksi ja saat ensimmäisestä tilauksestasi -10%

Saat myös vinkkejä kodin piristämiseen ja tuotteiden käyttöön.

Olet nyt varjossa ""Dev"". Poistu