Search

Lahjat

Tuotteemme ovat enemmän kuin pelkkiä käytännöllisiä kodintarvikkeita – ne toimivat myös erinomaisina lahjoina, jotka ilahduttavat saajaansa kauniilla designillaan sekä käytännöllisyydellään eivätkä päädy kaappiin lojumaan. Kaikki More Joyn tuotteet on valmistettu laadukkaista ja ympäristöystävällisistä materiaaleista, jotka kestävät päivittäistä käyttöä ja säilyttävät kauneutensa pitkään. Lahjan saaja ilahtuu varmasti saadessaan lahjaksi jotain, mitä hän voi käyttää joka päivä. Valitse laajasta valikoimastamme juuri sinun läheistäsi puhutteleva kokonaisuus ja design! 

Lahjatuotteet

Väri

Väri
Tuotekategoria

Teema

Teema

Taitelija

Taiteilijat

Tilaa valmiiksi paketoitu lahja suoraan lahjansaajan osoitteeseen

Palvelumme toimii Parkanossa More Joy tehtaanmyymälässä, josta tuotteet toimitetaan eteenpäin arkipäivisin – nopeaa, turvallista ja helppoa. Saat itsellesi seurantakoodin, jolloin tiedät myös, milloin lahjasi on perillä. Voit tilata lahjan joko omaan osoitteeseesi tai suoraan lahjan saajan osoitteeseen.   

Lahja tilanteeseen kuin tilanteeseen

Jokainen keittiö tarvitsee hyviä ja kestäviä tuotteita arjen avuksi – siksi tuotteemme ovat erinomaisia lahjoja tilanteeseen kuin tilanteeseen. On kyseessä sitten tupaantuliaiset, ystävänpäivä tai äitienpäivä valikoimastamme löytyy tuote, jonka avulla saat hymyn läheisesi huulille 

Liity

Liity uutiskirjeen tilaajaksi ja saat ensimmäisestä tilauksestasi -10%

Saat myös vinkkejä kodin piristämiseen ja tuotteiden käyttöön.

Olet nyt varjossa ""Dev"". Poistu